المقادير:
½ كيلو شيكولاتة مقطّعة شرائح
¾ كوب كريمة لباني
3 كوب سكر بودرة
1 ½ كوب زبدة
¼ ملعقة صغيرة ملح
الطريقة:
1- حطّي قطع الشيكولاتة في حمام مائي ساخن لحد ما الشيكولاتة تسيح تماما.
2- اخفقي الزبدة في المضرب الكهربائي لحد ما تبقى خفيفة جدا، وابدئي حطّي السكر تدريجيا، واضربيهم مع بعض، لغاية ما يتجانسوا تماما، وبعد كده ضيفي الكريمة اللباني مع الاستمرار في الخفق.
3- ضيفي الشيكولاتة السايحة والملح على الخليط اللي عملتيه، مع التقليب لغاية ما يتجانسوا مع بعض، وبكده يبقى عندك كريمة بالشيكولاتة تقدري تفرديها على أي كيكة تحبّيها
½ كيلو شيكولاتة مقطّعة شرائح
¾ كوب كريمة لباني
3 كوب سكر بودرة
1 ½ كوب زبدة
¼ ملعقة صغيرة ملح
الطريقة:
1- حطّي قطع الشيكولاتة في حمام مائي ساخن لحد ما الشيكولاتة تسيح تماما.
2- اخفقي الزبدة في المضرب الكهربائي لحد ما تبقى خفيفة جدا، وابدئي حطّي السكر تدريجيا، واضربيهم مع بعض، لغاية ما يتجانسوا تماما، وبعد كده ضيفي الكريمة اللباني مع الاستمرار في الخفق.
3- ضيفي الشيكولاتة السايحة والملح على الخليط اللي عملتيه، مع التقليب لغاية ما يتجانسوا مع بعض، وبكده يبقى عندك كريمة بالشيكولاتة تقدري تفرديها على أي كيكة تحبّيها